30 minuta besplatna konsultacija sa mnom – Milicom Jovanović za žene koje žele da započnu biznis ili da unaprede postojeći.

Neophodno je da pre sesije da odgovoriš na pitanja koja se nalaze u ovom upitniku.

Popuni upitnik na ovom linku

Uzmi vremena koliko ti treba da se posvetiš odgovorima, jer ćeš na taj način uštedeti vreme sebi i meni. Takođe, imaćeš mogućnost da dobiješ kvalitetniju konsultaciju kada zakažeš svoj termin.

Zakaži svoj termin na ovom linku

Važno obaveštenje!
Ukoliko ne dođeš na konusltacije i pritom ne javiš u roku od 24 h da otkazuješ, neophodno je da platiš 20€. Vidimo se uskoro! Šta su rekle druge žene o konsultaciji.

Tamara: ''OVO MI JE BILO POTREBNO! Pitali su me koliko želim novca, ja sam rekla da ću javiti po završetku pisanja, jer nisam imala predstavu koliko okvirno se uzimaa 😂 Ovo mi je najvažniji savet koji sam dobila. ''

Milica: ''Hvala još jednom za razgovor! Zaista sam uživala! Mnogo mi je drago što smo se dotakle mojih unutrašnjih kočnica i što si mi dala praktične savete i ideje kako to mogu da rešim i što si mi ukazala na totalno novi ugao posmatranja stvari! Želim ti puno sreće u sa tvojim biznisom i nadam se da se vidimo/ čujemo još koji put!''