ZAŠTO SARAĐIVATI SA NAMA?

Ostvarili smo uspešnu poslovnu saradnju sa sledećim kompanijama - organizacijama, vodećim u njihovim oblastima poslovanja u Srbiji i okruženju:

Client

Save Kovačevića 5 Kragujevac E-mail: kragujevac@jazas.rs Tel: +381 69 5351005

Client

Dragoslava Srejovića 31 34000 KRAGUJEVAC

Client

KG Polis je udruženje mladih, starosti od 15 do 30 godina, osnovano u januaru 2012.godine sa namerom da okupi mlade ljude različitih interesovanja i da njihove ideje realizuje, kako bi se poboljšao status i životni standard omladine grada Kragujevca.

Client

Nevladino i neprofitno udruženje, osnovano je 14. jula 2011. godine, na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti unapređivanja zaštite životne sredine, edukacija građana, a posebno dece i mladih.

Client

„MBA” je nastala sa idejom da dečacima i devojčicama uzrasta od 6 do 9 godina pruži osnovno sportsko obrazovanje i decu uvede u profesionalni i rekreativni...

Person
MBA

Košarkaški klub

Jako profesionalni, sa dosta iskustva. Njihova stručnost, profesionalnost, znanje,omogućili su da sve postane rešivo i moguće.

Person
Omladina Jazas

Organizacija mladih

Znanje, stručnost, profesionalizam i pružanje pomoći su omogućili da svaki zadatak koji je za nas bio nesavladiv postane lak i jednostavan.

Person
KG Polis

Udruženje mladih

Zadovoljni smo izvršenom obukom od strane firme MIA Consulting i preporučujemo je svim zainteresovanim organizacijama

Person
SB Kreativni Studio

Grafički dizajn

Reči su suvišne kada je u pitanju tim ovih mladih i stručnih ljudi. Zadovoljstvo je raditi sa njima, na najlakši i najbrži način a ujedno na visoko profesionalnom nivou su nam pomogli.

Person
Eko Fun Kamp

Ekološko udruženje

MIA Consulting je dobar partner za preduzeća sa globalnim načinom razmišljanja.