Mi želimo da postanemo Vaš najpouzdaniji partner u pružanju svih potrebnih usluga.

Za nas je razvijanje prijateljskog odnosa sa klijentima presudan za uspesnu i dugoročnu saradnju.

Vrednosti

Naš profesionalni tim pruža prepoznatljive usluge u domenu poslovnog konsaltinga i praktične edukacije poslovnih ljudi. Učenje, inicijativa, kreativnost, etičnost, odgovornost, kvalitet, rezultat

Misija

Našim klijentima pružamo praktične, integrisane i prilagođene usluge poslovnog konsaltinga i edukacije. Vizija: Prepoznatljiva poslovna konsultantska kuća u Srbiji i regionu po kreiranoj vrednosti za klijenta.

Vizija

Praktično i savremeno poslovno znanje i iskustvo transformišemo u vidljivu vrednost za naše klijente. Naš tim, koji je okupljen oko jedinstvene vizije, deli posvećenost istom sistemu vrednosti, s ciljem ostvarivanja programa.

MIA Consulting je mlada agencija koja se bavi pisananjem i sprovodjenjem projekata i razvojem organizacijia. Rad u prijatnoj atmosferi i opuštenim i fleksibilnim radnim vremenom doprinosi da se razlikujemo od tradicionalnog modela poslovanja.

Nastanak imena firme je motivacija tokom čitavog života vlasnici firme, a to je inicijali  imena, tri sestre Milica, Ivana i Aleksandra otuda je nastala MIA.

Inovativan pristup u rada, koji se ogleda u primeni organizacione transakcione analize u radu sa klijentima. Implementacijom OTA svakom klijentu pristupa se idnividualno i akcenat je na razvoju usluga koje u potpunosti odgovaraju potrebi klijenta. Kako bi ovo bilo moguće, svaka usluga se maksimalno prilagođava i razvija u zavisnosti od situacije i konkretnih zahteva klijenta. Na ovaj način izbegava se unificirani pritup koji je karakterističan na našim područjima.

NAŠ TIM

Lana Radosavljević

DIPLOMIRANI EKONOMISTA

Milica Jovanović

SPECIJALISTA SAVETNIK MENADŽER

Lazar Đoković

KARIJERNI SAVETNIK

  ORGANIZACIONA TRANSAKCIONA ANALIZA

  Organizaciona transakciona analiza je racionalni pristup razumevanja ponašanja, koji je baziran na pretpostavci da svako može da nauči da poštuje sebe, da misli za sebe, donosi sopstvene odluke, ispoljava svoja osećanja. Ali i da poštuje druge ljude, uvažava tuđa mišljenja i odluke. OTA se koristi za proučavanje ličnosti u organizacijama.

  HR KONSALTING

  Za kompanije koje nemaju formiranu HR službu, MIA Consulting pruža podršku u:

  1. Evaluacija rezultata zaposlenih i definisanje programa motivacije i treninga
  2. Strukruriranju programa za razvoj zaposlenih
  3. Definisanju programa beneficija za zaposlene

  PISANJE I IMLEPMENTACIJA PROJEKATA

  Obuhvata podršku klijentima tokom razvoja projektne ideje, pronalazak odgovrajućih fondova za finansiranje projekta, izrada pojektne aplikacije, finansijko planiranje i izrada budžeta, upravljanje projektom.

  Usluga je pogodna za lokalne samouprave, nevladine organizacije, udruženja građana, kulturno-umetničke ustanove i fizička lica.

  POSLOVNO SAVETOVANJE I RAZVOJ MALIH BIZNISA

  Usluga namenjena malim preduzećima, preduzetnicima, početnim i lokalnim uslužnim biznisima, tačnije svim organizacijama kojima je potreban upravljački odnosno organizacioni menadžment.

  Pružamo podršku početnim biznisima u smislu definisanja strategije i ciljeva, segmentacije tržišta i analize ciljne grupe, definisanja kanala promocije i svih ostalih elemenata koji zajedno čine jedan biznis plan.